Hoe zet je Meldingen uit van je Facebook Pagina’s

Facebook meldingen en notificaties
March 1, 2020

Claim je rust terug. Zet die meldingen uit van de Facebook Pagina’s die niet belangrijk voor je zijn!

Als ondernemer kan het zo voorkomen dat je toegang hebt tot meerdere Facebook Pagina’s. Als Facebook Marketeer draai ik advertenties voor meerdere klanten waar ik ook toegang nodig heb tot hun pagina. Helemaal niet erg om af en toe een melding te krijgen, maar als je toegang hebt tot meer dan 5 ~ 10 flink bezochte Facebook Pagina’s worden die meldingen toch wel heel vervelend.

Elke Like, Comment, Bericht en andere meldingen komen terug in je dat kleine meldingsbelletje van Facebook. Soms heb ik wel meer dan 50 meldingen per dag en dan zie ik toch snel over het hoofd dat iemand mij ergens getagd heeft of voor een leuke event heeft uitgenodigd.

Daar wil ik van af, dus tijd om dit aan te pakken.

Hoe zet je de Meldingen uit per pagina

Belangrijkste voor mij is dat deze instellingen geen effect op andere beheerders mag hebben. Ook al wil ik niks horen van de pagina, dat wil niet zeggen dat de andere niet op de hoogte gehouden wil worden van alle gebeurtenissen op zijn pagina.

Met de volgende stappen kan je de meldingen van je Facebook Pagina beheren zonder dat de meldingsinstellingen van andere beheerders beïnvloed wordt:

  1. Open je pagina
  2. Klik op Instellingen bovenaan de pagina
  3. Klik op Meldingen in het linkermenu
  4. Pas je meldingsinstellingen aan.

Hier de instructiepagina van Facebook zelf.

 

 

Andere artikelen van mij

Constructie tools

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn toolbox cadeau!

In mijn Marketing Toolbox vindt je de handigste tools die ik elke dag voor mezelf en voor mij opdrachtgevers gebruik om betere resultaten te halen en tijd te besparen.

Yes, je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief.

 

De toolbox wordt geladen...