Laten we kennismaken!

Wacht je op een teken, dit is ‘m 💥

Super tof dat je een kennismakingsgesprek met mij willen plannen.
Vul hieronder je gegevens in en maak daarna een afspraak in mijn agenda. 

 

Hoe verloopt het gesprek?

Stap 1
Als eerst moet je even het formulier hieronder invullen. Dit geeft mij al veel inzicht en kan ik alvast wat huiswerk doen.

Stap 2
Tijdens het gesprek zal ik je vragen gaan stellen over je ideale doelgroep, wat je verkoopt, hoe je nu verkoopt en welke problemen jij en je klanten nu tegen aan lopen. Deze informatie is essentieel om je te kunne helpen. Probeer dit zo veel mogelijk voor te bereiden, zodat het voor jezelf ook duidelijk is wie je wilt helpen, welke probleem je wilt oplossen en hoe je dit gaat doen.
(Het is niet erg om het niet helemaal duidelijk te hebben, dat is ook ontzettend lastig. Tijdens het gesprek lopen we er samen doorheen.)

Stap 3
Zijn we een match, dan gaan we samen kijken hoe we het beste samen kunnen werken. Ik ben heel transparant in de prijzen die ik vraag, wat je er voor krijgt EN wat je er niet voor krijgt. Ik raad je daarom ook aan om zelf een vragenlijst te maken van de dingen die jij van mij wilt weten. Zo weten we zeker dat we met de juiste verwachtingen en afspraken beginnen. Besluit je na ons gesprek om het zelf te proberen, dan is dat ook helemaal prima.

"Met veel genoegen werk ik samen met Michael. Met zijn positieve energie en goede kijk op processen en strategie weet hij de juiste keuzes te maken om campagnes optimaal te laten presteren. Michael denkt pro-actief mee en komt met goede ideeën. Topper!"

Youri Meuleman

Eigenaar van Traffic Leaders, Mailblue en OVA.nl