Over Funnelwerker

Michael ten Den

Hey, wat leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Michael ten Den. Hierboven zie je me staan.
Je wilt waarschijnlijk meer dan dat over mij weten. Snap ik! Lees dus snel verder waarom ik Funnelwerker.nl ben gestart.

Funnelwerker.nl is gemaakt voor de Online Ondernemer. De ondernemer die online klanten wil vergaren, maar dit maar niet voor elkaar krijgt. De hardwerkende ondernemer die veel geld investeert in advertenties, maar hier eigenlijk niks van terug ziet. Hierdoor kan de ondernemer vaak maar net het hoofd boven water houden. En dat moet toch echt anders kunnen!

Mijn doel is om elke ondernemer, die een positieve impact op de wereld maakt, zichtbaar te maken aan het publiek dat zij of hij verdient.

Vandaar ook de naam Funnelwerker, wat een samenstelling is van Lichtwerkers (de goede ondernemers) en Funnels (Online verkopen).

Ik kijk dan ook strategisch naar Verkoopfunnels (sales funnels) en Facebook Advertenties om de ondernemer de bezoekers en leads te geven die hij of zij mag ontvangen. Vaak kan er met de inzet van 1 a 2 funnels al een hele shift plaats vinden!

Voordat ik Funnelwerker.nl ben gestart, werkte ik als Lead Software Engineer (Software manager) bij een Robotica bedrijf. Door mijn ervaring als programmeur en manager heb ik een wetenschappelijke, maar menselijke aanpak opgebouwd die ik inzet in mijn werk.

Ik combineer psychologie met cijfers om zo de beste verkoopresultaten te behalen. De cijfers werken als een ideale feedback loop om onze intuïtie te versterken en laten ons ook meteen zien waar we kunnen verbeteren.

Hobbies

Naast een Funnel en Facebook Ads Nerd, ben ik ook gek op bewegen en grenzen verleggen. Hieronder zie je mij op m’n best!

Ik ben een echte waterrat. Geef mij een plank en ik surf er vandoor. Stop een touw in mijn handen en ik wakeboard achter je boot aan. Ontsnappen aan de luchtige wereld? Pak je duiksetje en we gaan de onderwaterwereld ontdekken.

Rust, Reinheid en Regelmaat. Je ziet mij dan ook regelmatig yoga doen en mediteren. Naast deze dagelijkse activiteiten houd ik ervan mezelf uit te dagen en buiten me comfort-zone te gaan. Dansen in de supermarkt, ijsbad nemen in de winter of gewoon keer een ander restaurant proberen.

Bewegen is voor mij een must om vitaal en energiek te voelen. Je ziet me ongeveer 2x per week gewichten verplaatsen zonder eindbestemming, doe ik graag in de break een dansje en zo nu en dan vind je me op de kop hangend aan mijn vingers in de boulderhal. 

Betere resultaten behalen en meer tijd besparen?

Yes, je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief.

 

De toolbox wordt geladen...

Powered by