Strategiegesprek

Wacht je op een teken, dit is ‘m 💥

Super tof dat je een strategiegesprek met mij willen plannen. Vul hieronder je gegevens in en maak daarna een afspraak in mijn agenda. Ik bied dit strategiegesprek gratis aan, omdat ik je op weg wil helpen naar een winnend bedrijf.

 

Hoe verloopt het gesprek?

Stap 1
Als eerst moet je even het formulier hieronder invullen. Dit geeft mij al veel inzicht en kan ik alvast wat huiswerk doen.

Stap 2
Tijdens het gesprek zal ik je vragen gaan stellen over je ideale doelgroep, wat je verkoopt, hoe je nu verkoopt en welke problemen jij en je klanten nu tegen aan lopen. Deze informatie is essentieel om een goede strategie op te zetten. Probeer dit zo veel mogelijk voor te bereiden, zodat het voor jezelf ook duidelijk is wie je wilt helpen, welke probleem je wilt oplossen en hoe je dit gaat doen.
(Het is niet erg om het niet helemaal duidelijk te hebben, dat is ook ontzettend lastig. Tijdens het gesprek gaan we hier verder naar kijken.).

Stap 3
Na alle vragen gaan we samen kijken welke strategie bij jouw bedrijf past en welke funnels hierbij passen. Je loopt dus weg met een blauwdruk om thuis hiermee aan de slag te gaan.

Stap 4
Hebben we een klik in het gesprek, dan kan het zijn dat ik je een aanbod ga doen om samen te werken. Hier ben ik heel transparant in, want ik weet dat je samen verder komt en dat veel van mijn opdrachtgevers veel beter zijn in hun eigen werk. Wil je het zelf proberen, dan is dat ook helemaal prima.

"Met veel genoegen werk ik samen met Michael. Met zijn positieve energie en goede kijk op processen en strategie weet hij de juiste keuzes te maken om campagnes optimaal te laten presteren. Michael denkt pro-actief mee en komt met goede ideeën. Topper!"

Youri Meuleman

Eigenaar van Traffic Leaders, Mailblue en OVA.nl